Povestea noastră

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Amicredit.ro a luat nastere dupa un proces de brainstorming a lui Ioan Cristea de la KRIOFT care a inteles din prima noastra intalnire nevoia de rebranduire si crearea unui brand care sa reflecteze cel mai bine serviciile noastre.

Amicredit este brandul prin care dorim sa ne identificam pe piata intermediarilor de credite oferind servicii de consiliere la cele mai inalte standarde intr-o piata foarte putin reglementata in care fiecare intermediar de credit joaca dupa propriile-i reguli.

“Amicul planurilor tale” – este sloganul pe care dorim sa-l evidentiem atunci cand un client solicita ajutorul nostru. Dorim sa fim un apropiat al clientului care sa-i inteleaga nevoile si situatia asa cum este si sa depunem toate eforturile in a-i gasi solutii de finantare pentru planurile sale, indiferent care ar fi acelea.

Am pornit pe piata intermedierii de credite inca din perioada de criza a anului 2008 devenind un partener serios si de incredere pentru bancile cu care colaboram si un real ajutor pentru clientii care au apelat la serviciile noastre de-a lungul anilor.

In timp am inteles ca nu este suficient sa faci doar legatura intre client si banca ci sa si ajuti clientii sa obtina cele mai bune variante de finantare ale planurilor pe care le au si sa-i previi inrautatirea situatiei care poate duce la neeligibilitate in fata bancilor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.