Cardul De Credit Speed Financiar: Ce Beneficii Oferă Și Cum Îl Obții

Cardul De Credit Speed Financiar: Ce Beneficii Oferă Și Cum Îl Obții

Ți-ai dori un card de credit care să îți ofere posibilitatea de a retrage numerar fără comision? Sau un card care să nu perceapă comision la plata facturilor?

Ei bine, trebuie să afli că, ceea ce îți dorești nu mai este doar un vis ci chiar realitate, cu ajutorul celor de la Speed Transfer Financiar.

În cazul în care nu ai mai auzit până acum de Speed Transfer, lasă-mă să îți fac un…

Scurt istoric al Cardului Speed Financiar

Societatea Speed Transfer și-a început activitatea în anul 2004 oferind servicii de transfer de bani în EURO și USD pentru persoanele fizice din străinătate, în România.

Din dorința de a oferi servicii profesionale, rapide, de încredere și de a fideliza clienții, și-au extins serviciile. Astfel că, la sfârșitul anului 2004 au deschis primele sucursale Speed Transfer în România.

Din 2018 încoace, Speed Transfer livrează prin intermediul nostru, AMICredit, cardurile de credit.

Astfel, în momentul în care soliciți cardul de credit de la noi, vei beneficia de un operator personal care îți va explica, cu răbdare, pas cu pas cum să folosești cardul Speed Financiar pentru a avea doar beneficii de pe urma folosirii lui.

Acum că am stabilit acest aspect important, să trecem exact la partea cea mai interesantă și anume, de ce ar trebui să soliciți un card Speed Financiar.

Ce beneficii îți aduce un card de credit Speed Financiar?

1. Beneficiezi de sume generoase de bani încă din start

În funcție de istoricul tău în câmpul muncii poți primi între 1.000 și 25.000 lei.

Între noi fie vorba însă, de regulă nu acordăm carduri de credit de doar 1000-2000 lei. Vrem îi ajutăm pe cei care au planuri mai mari de atât, și investim în viitorul lor, pentru ca ei își poată transforma dorințele în realitate.

2. Poți retrage numerar fără comision și Fară Limite

În cazul cardului de credit Speed Transfer ai posibilitatea de a retrage numerar fără comision de retragere. Desigur, nu oriunde te duci să retragi numerar nu vei avea comision. Însă, despre cum poți evita acest comision, îți va povesti operatorul AMICredit care îți va sta la dispoziție și pentru alte informații.

Ai nevoie de întreaga sumă odată? S-a făcut. O poți retrage imediat, la primul bancomat.

Pentru … așa cum spuneam: noi nu vrem te încurcăm, punandu-ți limite zilnice sau lunare de retragere a numerarului. Toată suma promisă, este la îndemâna ta încă din prima zi în care “batem palma“. 🙂

3. Amicul tău de nădejde atunci când ai nevoie de o refinanțare

Viața are suișurile și coborâșurile ei. Și dacă la un moment dat simți ai luat “mai mult decât poți duce”, soluția salvatoare este: refinanțarea.

Și atunci începe căutarea, informarea… marea nebunie. De unde, de la ce bancă sau IFN? În ce condiții? Cu ce dobânzi?

Are sens? Sau te îmbeți cu apa rece luând pe mere și dând pe pere?!

Ei bine aici, cea mai bună și avantajoasă variantă pe care noi, cei de la Amicredit o știm (și crede-ne pe cuvântspecialiștii noștri au peste 20 ani experiență în bănci și lucrul cu credite bancare!) o reprezintă cardul Speed Financiar.

De ce? Pentru , în urma refinanțării printr-un card de credit Speed Financiar ai următoarele avantaje:

  • obții banii de care ai nevoie pentru a-ți face “povaralunară mai mică
  • poți refinanța cu ajutorul lui carduri și credite mai costisitoare luate de la alte bănci sau IFN-uri (deci, avantaj major, plătești mai puțin!)
  • cu aceasta ocazie facem “curățenie lunăîn Biroul de Credit, pentru ca tu ai cele mai bune șanse de aprobare, la următorul credit, atunci când vei avea nevoie de el

4. Vârsta și gradul de îndatorare nu reprezintă un criteriu de eliminare

Spre deosebire de alte bănci care oferă credite și carduri de credit, aici, la Speed Financiar îți oferim un card chiar dacă abia ai trecut de 20 ani (dar ești harnic și activezi de câțiva ani în câmpul muncii), dar și în cazul în care te-ai pensionat deja (vârsta maximă: 72 ani).

Poți avea un grad de îndatorare mare (chiar și 60-70%) și tot vei putea primi un card de la Speed Financiar. Încearcă asta la alte bănci și te vei lovi de un “nu” răspicat.

Te întrebi de ce facem asta? Pentru , la Speed Financiar se ține cont de gradul de îndatorare conform veniturilor și nu calculat la toate creditele pe care le ai. Astfel, acest card are 2 mari avantaje față de cardurile de credit de la diverse alte bănci:

  • i se poate aloca un plafon mai mare decât cel standard
  • se aprobă mult mai ușor (avandu-se în vedere nu doar gradul de îndatorare ci și mărimea veniturilor solicitantului)

5. Nu se percepe comision anual de administrare

În cazul acestui card se percepe un comision de administrare lunar, nu anual. Însă, nu este cazul să te sperii. Dacă vei urma sfaturile operatorului AmiCredit vei putea avea comision 0.

Cum este posibil?

În primul rând, este demn de menționat că în lunile în care nu utilizezi cardul, nu trebuie să plătesti nimic.

În al doilea rând, sfaturile operatorului te vor ajutaprimești bani din partea Speed Financiar, bani cu care îți vei putea acoperi cheltuielile cardului.

Vrei mai mult?

Nu îți oferim doar sfaturile consultantului AmiCredit, complet GRATUIT ci și o PROMOȚIE SPECIALĂ:

  • comision de emitere a cardului cu 50% mai mic
  • comision de administrare 0% în primele 3 luni de la emiterea cardului.
  • suntem PARTENERI STRATEGICI Speed Financiar. Asta înseamnă , cei care apelează la Amicredit pentru a-și lua un astfel de card beneficiază de condiții/criterii de eligibilitate mai lejere la aprobarea cardului

Atenție!!! Aceasta promoție nu este valabilă în general la cardurile Speed Financiar. Ea este valabilă doar dacă, alegi îți creezi un card Speed Financiar prin intermediul AmiCredit!

Îți garantăm că dacă asculți toate îndrumările noastre, acest card va fi un prieten foarte bun și îl vei folosi cu drag lunar.

6. Fără raportare la Biroul de Credit și dobânzi de penalizare!

Orice card de credit are o perioadă de grație, însă din păcate, nimeni din sucursală nu te lămurește cum se calculează acele zile pe care le ai la dispoziție pentru a depune banii utilizați. Am întâlnit de-a lungul timpului mulți clienți care se feresc de cardul de credit.

De ce?

Răspunsul este simplu. Din cauza cardurilor pe care le-au avut în trecut dar nu au știut cum să le utilizeze, o parte dintre ei sunt raportați în Biroul de Credit.

Însă, nu-ți face griji! AMICredit nu te lasă să ajungi în astfel de situații.

Veștile bune nu s-au terminat încă! La acest card nu vei avea rate lunare fixe. De fapt putem considera acest card ca un împrumut bancar pe care îl ai la îndemână mereu, iar în momentul în care îl utilizezi, returnezi lunar suma de care dispui în limita a minim 5% din ce ai folosit.

Și mai mult…

Știm viața e mereu imprevizibilă. Și chiar dacă îți faci azi niște planuri, lucrurile o mai iau razna din când în când. Și chiar dacă, întârzii câteva zile cu plata este în regulă. Nu e cazul îți faci o mie de gânduri. Nu îți vom percepe dobânzi drept penalizare sau taxe de întârziere.

7. Fără comision la plata facturilor

Vrem să-ți achiți facturile de utilități rapid și comod, fără să te deplasezi la casieriile furnizorilor și fără să stai o veșnicie la cozi interminabile?

Speed Transfer nu percepe niciun fel de comision pentru operațiunile de plată a facturilor.

Totuși suntem în secolul XXI, iar tehnologia a avansat și digitalizarea se va impune în toate instituțiile. De ce să fii pus direct în fața situației în care brusc să nu mai poți să mergi la casieriile băncilor și furnizorilor și să nu știi ce și cum să faci?

Să începem împreună totul treptat.

Astăzi îți propunem acest card pe care îl poți folosi de acasă, prin intermediul telefonului mobil, pentru a plati atât facturile cât și alte cumpărături pe care vrei le faci online și exista posibilitatea de plată cu cardul a lor.

8. Plățile efectuate în euro sunt calculate la cursul BNR

Cu toții ne-am lovit de situații în care planurile făcute din timp nu sunt întocmai respectate.

Ți s-a întâmplat vreodată să plătești un avans pentru o călătorie și apoi, cu gândul vei pleca, te apuci economisești pentru a avea și o anumită sumă suplimentară ca bani de buzunar? Și totuși să te trezești în momentul plecării că nu ai reușit economisești suficient?

Socoteala de acasă nu coincide cu cea din târg”, corect? Acest card este numai bun pentru călătorii și poate fi folosit oriunde la POS, iar plățile în euro sunt calculate la cursul BNR din ziua decontării plății. Poți achita cu el atât diferența călătoriei cât și cheltuielile personale din vacanță.

Mai știi vreun astfel de card de credit? Celelalte bănci au propriul curs valutar, care niciodată nu este mai avantajos ca, cel al BNR.

Ce mai aștepți? Solicită acest card aici și în cel mai scurt timp posibil, un operator te va suna și veți stabili împreună întâlnirea pentru semnarea actelor.

9. Fă deplasări și timp de așteptare la cozi

Nici timpul nu poate fi o problemă, pentru că nu trebuie să te deplasezi. Un agent poate veni la tine acasă… sau la locul de muncă.

Trebuie doar să semnezi formularele pe baza cărora Speed Financiar va comunica plafonul de care vei putea beneficia.

În orice situație suntem alături de tine. În cazul unui plafon prea mare de exemplu, dacă te ferești ai la dispoziție o suma mai mare decât ai nevoie de teamă  o cheltuiești și apoi nu vei avea cum o rambursezi, spune-ne și noi vom solicita fix suma pe care tu o dorești. Iar în cazul unui plafon prea mic, după aproximativ 6 luni de utilizare a cardului, te ajutăm soliciți o mărire de plafon.

De acum totul este floare la ureche!

Echipa AMICredit este pregătită să te ajute. Contactează-ne aici, telefonic la 0723 562 893 sau pe mail la aplicari@amicredit.ro și în maxim 2-3 zile agentul Amicredit va veni la tine pentru a-ți înmâna cardul.

Daca ți-a plăcut articolul, împărtășește-l și cu alții, prin:

Vizitat de 3,559 ori

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close